• Somara Associació

Torna el Som Valors!


Després d’uns anys marcats per la pandèmia, poc a poc comença a instaurar-se una certa normalitat que permetrà recuperar actes i esdeveniments que creiem molt necessaris, i un d’ells és el Som Valors, que ens fa molta il·lusió anunciar que aquest any tornarà a realitzar-se a la Garrotxa!


El Som Valors és una torneig de futbol per nens i nenes de cicle superior que utilitza l'esport com a eina socioeducativa amb la finalitat de fomentar el joc net i els valors saludables de l'esport. Per aquest motiu, s'utilitza una normativa on l'actitud i els valors puntuen més que els gols. L'objectiu final és que els nens i nenes, sàpiguen o no jugar a futbol, puguin gaudir d'una jornada esportiva saludable juntament amb els companys i companyes de l'escola.


El torneig es celebrarà el 12 de juny, de 9h a 18h, als camps de l’Escola Futbol Garrotxa, que enguany celebra els seus 40 anys! En l’última edició del Som Valors hi van participar més de 500 infants de 20 escoles de la comarca, i va ser una jornada lúdica i educativa molt especial. Aquí pots veure el vídeo de com es va viure aquella edició:Si vols saber més informació de com serà el Som Valors Garrotxa 2022, fes clic aquí!