top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Torna el Som Valors!

Actualizado: 17 ene 2023


El proper 12 de juny torna el Som Valors! Es farà de 9h a 18h als camps de l’Escola Futbol Garrotxa, que enguany celebra els seus 40 anys!




QUI POT PARTICIPAR?


El torneig està obert a tot l'alumnat de 5è i 6è de les escoles de la Garrotxa que vulgui participar. El preu serà de 5€ per participant i les inscripcions es faran a través de l'escola.



COM FUNCIONARÀ EL TORNEIG?


9:00h OBERTURA DE LES INSTAL·LACIONS


Cada participant ha de pagar a l'arribar i entregar l'autoritzacio signada. Allà se li entregarà una samarreta i un detall sorpresa.

Cal portar roba esportiva. No cal vestimenta ni calçat específic de futbol, es pot anar amb xandall bàsic o la mateixa roba que porten per fer educació física a l'escola. No hi haurà disponibilitat de dutxes, però sí lavabos i uns vestuaris per poder-se canviar la samarreta.

També hi haurà lavabos i servei de bar durant tot el dia. El dinar es pot portar de casa o comprar-lo al bar, on es vendran entrepans, patates, begudes i plats d'amanida de pasta. Comptarem amb la l'assitència de voluntaris i voluntàries que estaran al càrrec del bon funcionament d'aquests espais, i si els participants necessiten qualsevol ajuda també els tindran com a punts de suport. Tot i així és convenient l’assitència de pares i/o mares per fer-se responsables dels nens i nenes durant les estones que no juguin cap partit.



9:45h INICI DELS PARTITS


Hi haurà 6 camps on es jugaran partits paral·lelament. Pots consultar els horaris dels partits fent clic aquí.



10:00h INICI DE LES ACTIVITATS DE LLEURE


Durant tot el dia s'habilitarà una zona de lleure perquè els participants puguin fer activitats i tallers durant les estones que no estiguin jugant partits. A més a més, al llarg de la jornada es podrà col·laborar i participar en un sorteig solidari amb molts regals i sorpreses.


18:00h ENTREGA DE PREMIS


Al finalitzar la jornada es farà l'entrega de premis pels tres primers equips classificats. Pel primer equip classificat hi haurà també un premi especial: una experiència grupal al parc d'oci La Selva de l'Aventura!

A més a més, en el Som Valors la creativitat i l'originalitat també té premi, perquè l'equip més creatiu, és a dir, aquell que hagi escollit un nom més original, una disfressa, una celebració o cant personalitzat... podrà emportar-se entrades pel Minos Escaperoom d'Olot!



AMB LA COL·LABORACIÓ DE:


bottom of page