top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Coneix l'equip de Sifoe


Per Somara, un dels objectius de la cooperació internacional és aconseguir l'apoderament comunitari de manera que no sigui necessària la figura de l'associació com una referent de l'educació en valors. Per aquest motiu, una de les línies del projecte era la formació dels joves de la comunitat en l'àmbit de l'educació en el lleure i l'esport.D'aquesta manera, alguns joves de la comunitat han pogut esdevenir els educadors i educadores del projecte i liderar el projecte Kilingbaya a Sifoe.


Una de les principals coordinadores del projecte és l'Adama Jarju, una dona molt involucrada amb la comunitat que s'ha convertit en una referent gràcies a les iniciatives que ha impulsat, com la promoció d'una biblioteca a Sifoe, un hort comunitari i un torneig femení de futbol. Ella ésés una gran apassionada de l'espot, i presideix Daughters of Gambia i Yakker Footbal Academy, una escola de futbol femení que busca empoderar les nenes i donar-los una sortida més enllà de les tasques de la llar.


Juntament amb ella, li donen suport: com a segona coordinadora la Binta Jarju (18 anys) i com a voluntaris Ali Sillah (20 anys), Abdullay Joof (20 anys), Fatou Jarju (16 anys) i Albino Mendy (30 anys).Comments


bottom of page