top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Els ODS a Sifoe

Actualizado: 17 ene 2023

Aquest any el projecte Kilingbaya ha girat entorn els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) establerts per les Nacions Unides. Aquests objectius s'han treballat des de dues vessants:

  • Activitats extraescolars periòdiques:

Cada diumenge s’han realitzat activitats extraescolars amb un grup d’uns 50 nens i nenes d’entre 8 i 13 anys per treballar valors i hàbits saludables. La planificació ha inclòs des de la vessant educativa formal, oferint reforç escolar, fins a la part més lúdica, com activitats esportives i de lleure.


  • Accions puntuals de sensibilització:

A través d’un programa d’accions puntuals s’han treballat diversos objectius basats en els ODS. Cada acció ha correspòs a un ODS diferent, on s’hi ha implicat tant als infants del programa, com a tota la comunitat de Sifoe. Aquí pots veure un resum de totes les accions que s'han portat a terme:
Conèixer els ODS i aplicar-los en les accions diàries de cadascú és un pas més cap al canvi i transformació que la nostra societat necessita.


Moltes gràcies a tots i totes les voluntàries i educadores de Sifoe que han fet possible totes aquestes accions!AMB ELS SUPORT DE:


Kommentarer


bottom of page