top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Summer Camp

El projecte Kilingbaya segueix consolidant-se i complint objectius, però ha arribat el moment de fer un petit stop, i és que per vacances d'estiu els cursos escolars es paren, i com que el projecte va molt lligat amb l'educació i les activitats extraescolars, ara també ens toca parar.

És per això que aquest estiu hem iniciat un Summer Camp a Sifoe, on realitzem activitats de tota classe amb 50 infants del poble. L'objectiu principal del Summer Camp és ensenyar valors a través d'eines com l'esport, la dansa i les manualitats. Així doncs, seguim en la mateixa línia que el Kilingbaya, però aprofitant que és estiu, ho fem encara més amè i dinàmic perquè els infants puguin seguir aprenent i alhora gaudint de les vacances. A més a més, ho treballem molt més intensament, ja que es fa cinc dies a la setmana de 9 a 13h. També treballem amb un grup de joves a qui els fem formació de monitors, per tal que puguin seguir fent el projecte d'estiu un cop Somara ja no se n'ocupi.

El Summer Camp té la peculiaritat que cada setmana treballem un valor diferent, a través del qual giren entorn totes les activitats que fem. Aquests valors són: commitment, respect, don't give up, community work, team work i friendship.

Bon estiu a tothom!


Comentarii


bottom of page