top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Stage CPA Olot


Aquesta Setmana Santa hem tingut la sort de col·laborar amb el Club Patinatge Artístic Olot, actuals campiones mundials de grups de show. L’Stage ha tingut lloc al Pavelló d’esports d’Olot, i des de Somara hem organitzat les activitats de lleure per nens i nenes d’entre 7 i 16 anys.


Com bé sabeu, des de Somara creiem que el lleure és una eina per fomentar habilitats, actituds i valors personals en els infants i adolescents, ja que permet treballar les emocions i la gestió d’aquestes a través del joc.


Les activitats organitzades durant l’Stage han partit de la base de la diversió, permetent als i les esportistes desenvolupar actituds proactives i habilitats socials. En acabar cada activitat s’han realitzat reflexions i debats en grup per així fomentar el diàleg i l’aprenentatge significatiu dels valors treballats.


Ha estat un plaer col·laborar amb un club tan important i dedicat com el CPAO, esperem poder-hi compartir més experiències i junts apostar pel bon creixement de la joventut local!




Activitat amb col·laboració amb:



bottom of page