top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Som Valors Garrotxa 2018

Actualizado: 5 ene 2019


Més de 550 infants de cicle superior de la comarca van participar en el Som Valors Garrotxa 2018 el passat 9 de juny, fent un total de 53 equips de 20 escoles de La Garrotxa.A les 10:30h del matí es van iniciar els partits, que es jugaven en sis camps diferents de les instal·lacions de l’Escola Futbol Garrotxa, i van durar fins a les 18:00h de la tarda. Afortunadament, després de tants dies de pluja, el bon temps i la calor van ser presents durant tota la jornada, i els infants van poder gaudir d’un dia amb amics, futbol i valors.

El Som Valors no és un torneig convencional, ja que té com a objectiu fomentar valors com el respecte, el joc net, el treball en equip i la igualtat de gènere, tots ells inculcats a partir del futbol. Per fer-ho, es compta amb unes normes de joc singulars: una persona que actua d’àrbitre es fixa en les normes del propi joc, i una altra es fixa en tot allò que guarda relació amb els hàbits saludables de l’esport. Dos punts per victòria, un punt per equip mixt, i fins a dos punts si compleixes una bona actitud i comportament, així com respecte cap als altres, solidaritat cap al teu equip i als rivals, capacitat de jugar en equip, i la motivació pròpia i transmesa als altres.


Durant la jornada van rebre la visita de dos grans professionals: Elena Viñas, jugadora del RCD Espanyol, i Dani Toribio, capità de l’Alcorcón i exjugador del Màlaga CF i el Villareal CF.


El guanyador d’aquesta jornada va ser l’equip Fortallat, de l’escola Verntallat de la Vall d’en Bas, que es va emportar un Tour pel Camp Nou i Museus del FC Barcelona.


El torneig està organitzat per Somara Associació, una entitat local sense ànim de lucre que treballa l’educació en infants i adolescents a través de l’esport, el lleure i la salut. Somara realitza projectes tant a La Garrotxa com a Àfrica, i aquest estiu iniciarà el seu primer projecte a Gàmbia.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page