top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

MOYONG: excurció amb la Diana

Actualizado: 9 ene 2019


El passat divendres 16 de març l’alumnat de l’escola Joan Maragall de Santa Pau va fer una excursió a Barcelona, on van poder visitar els racons més coneguts i amb més encant de la ciutat, entre ells el Parlament de Catalunya. Els acompanyava la Diana, una jove guineana que ens ajuda al projecte Moyong.


La Diana té 20 anys i fins fa un any i mig vivia a Aldeas Infantiles SOS Bata, on actualment, i gràcies al projecte Moyong, l’alumnat local realitza els intercanvis de cartes amb l’escola de Santa Pau. La Diana és pels petits i petites una gran referència equatoguineana. Ara que ella està vivint a Barcelona, fa visites esporàdiques a l’escola santapauenca i al seu alumnat amb qui comparteix les seves experiències a Guinea, participa a les visites turístiques, etc. És un honor poder comptar amb ella en el projecte, i que els nens i nenes la puguin conèixer tan properament, ja que així l’intercanvi entre cultures és encara més representatiu.


Per altra banda, el projecte de les cartes avança amb ganes i il·lusió. Els i les alumnes de Santa Pau ja han enviat les cartes d’aquest mes a Guinea Equatorial, i esperen amb ànsia les respostes dels seus companys i companyes. Compartir gustos, somnis, cultures i inquietuds sempre és millor amb bones amistats, encara que estiguem en dos continents diferents!




bottom of page