top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Kombo Peace March

Actualizado: 17 ene 2023

La comunitat de Sifoe es manifesta a favor de la Pau!


A principis de desembre van tenir lloc les eleccions presidencials de Gàmbia, on Adama Barrow va ser reelegit com a president, fet que va comportar molta controvèrsia en el panorama polític del país. Això ha fet que dins les pròpies comunitats, com Sifoe, hagin sorgit històries commovedores que evidencien la quantitat d’odi i enemistat que ha deixat aquest clima polític, fet que ha complicat la convivència en el veïnat i entre les mateixes famílies.


Per aquest motiu, Daughters of Gambia en col·laboració amb Somara, ha decidit realitzar una marxa pacífica per la Pau. Una mostra de la diversitat i coherència entre la gent de Sifoe amb l’objectiu de transmetre un fort missatge de PAU.La marxa, liderada per Adama Jarju, membre de Somara i presidenta de Daughters of Gambia, ha obtingut un gran recolzament i hi ha participat gent de totes les edats. L’inici de la manifestació va ser a les 9h a Siffoe Village, seguida per un recorregut pacífic per tots els carrers del poble fins arribar a la plaça principal, on va tenir lloc la lectura del manisfest i un debat posterior.


Una iniciativa que realça els valors humans que defensem des de Somara, i un pas més per ajudar a unir i fer propserar la comunitat de Sifoe. Gràcies a persones com l'Adama aconseguirem que aquest món sigui una mica millor per tots i per totes.AMB EL SUPORT DE:Comments


bottom of page