top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Jornades Montsacopa 2020

Els passats dies 19, 20 i 21 de febrer va ser la tercera edició de les Jornades Montsacopa, on Somara va col·laborar amb l'INS Montsacopa durant la setmana blanca realitzant tota classe de tallers i activitats per l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO que no van anar a l’esquiada.


Van ser tres dies plens d'aprenentatge i diversió a l'institut Montsacopa. Una vegada més, l'esport i el lleure ens demostren que són eines increïbles per educar en valors i desenvolupar habilitats socials. Treballem per trencar barreres, cercant una societat més igualitària i on tothom pugui jugar plegat. Ho repetim; és igual l'origen, la cultura, l'esglaó socioeconòmic o el gènere, deixem de banda els prejudicis i avancem.


En aquestes Jornades Montsacopa 2020 prop d'una trentena de voluntaris van realitzar tallers d'esport, excursions, zumba, cuina, massatges, cinema, fotografia, scrapbook, bicicleta, gimcana, lleure i escacs. A més de tres xerrades molt interessants: "Antiracisme i afrofeminisme" a càrrec de l'associació Sagoe d'Olot, "Addiccions i salut" a càrrec de Pau Clavaguera, i "Somara" a càrrec de Lluc Sau.


El resultat de les jornades va ser molt bo, amb bones sensacions, molt d’interès, motivació i noves experiències viscudes. Gràcies a l’INS Montsacopa per confiar amb Somara, als professors i professores que ens van ajudar, i sobretot a tots els voluntaris i voluntàries que vau venir a col·laborar i donar suport; l’èxit de les jornades va ser gràcies a vosaltres. També especial agraïment a Escacs Olot, Esports Olot, Sàgoe Olot, Estètica Científica Judith, Pep Sau i Movment Olot per col·laborar en aquestes jornades.



bottom of page