top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Jornades Montsacopa 2019

Aquest any hem tornat a col·laborar amb l’INS Montsacopa durant la setmana blanca, i durant els dies 20, 21 i 22 de febrer vam anar a l’institut per realitzar-hi tota classe de tallers i activitats per l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO que no van anar a l’esquiada.


Van ser tres dies molt intensos i amb moltes emocions viscudes. Tant nosaltres com l’alumnat ens emportem molts bons moments, valors, diversió i noves amistats. No és fàcil trobar moments i espais on l'inclusió i cohesió social van de la mà gràcies a l'educació en el lleure, i l'institut va ser un bon lloc on trobar-ho i poder-ho treballar, sobretot perquè es tractava d'uns dies diferents als habituals, ja que no hi havia classes, i va ser l'oportunitat perfecte per buscar aquesta inclusió, cohesió i treball dels valors a través del lleure.


Prop d'una cinquantena de voluntaris van realitzar 15 tallers diferents: Cuina, Zumba i ioga, Teatre, Creació d’un mural, Lip-dub, Crochet, Fotografia, Torneig esportiu, Primers auxilis, Cinema, Excursió caminant, Bicicleta, Cooperació i lleure, Màgia i Escacs. A més de tres xerrades molt interessants: Xerrada sobre Voluntariat a càrrec de Punt de Voluntariat i Projecte Grup de Joves de la Creu Roja, Xerrada sobre Màgia, i Xerrada sobre Somara i valors.



El resultat de les jornades va ser molt bo, amb bones sensacions, molt d’interès, motivació i noves experiències viscudes. Tallers que ens han sorprès, que ens han tret la vergonya, que ens han fet riure, saltar, aprendre... Tots i cada un dels tallers fets amb gran esforç, imaginació, creativitat i originalitat.


Gràcies a l’INS Montsacopa per confiar amb Somara, als professors i professores que ens van ajudar, i sobretot a tots els voluntaris i voluntàries que vau venir a col·laborar i donar suport; l’èxit de les jornades va ser gràcies a vosaltres. També gràcies al Punt de Voluntariat i al Projecte Grup de Joves de Creu Roja, Crocheting The Moon, Club Bàsquet Olot, Escacs Olot i Pep Sau fotògraf, que van col·laborar amb Somara en aquestes jornades.




bottom of page