top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Estrenem lleixes!

Ja tenim lleixes noves!! I el millor de tot és que les hem construït nosaltres amb l'ajuda dels nens i les nenes del Summer Camp de Sifoe 2019. Només ens han fet falta un parell de viatges en furgoneta al mercat de les fustes, unes poques eines cedides pel nostre amic Carlos, i les hàbils mans dels infants del poblat.

Una serra per aquí, un clau per allà, pals amunt, pals avall... i en un parell de tardes de treball en equip ja hem tingut les lleixes enllestides! En un tancar i obrir d'ulls hem convertit una habitació plena de caixes de roba i materials apilonats a terra, en una bonica sala de treball.

Però no us penseu que ens hem quedat aquí. Si alguna cosa ens agrada a Somara és pensar en gran, així que hem pintat el nostre logo a la paret el més gran que hem pogut, tan gran que quasi se'ns queda petita la paret. I que no us enganyin les fotos, encara que sembli una impressió feta a ordinador, està cent per cent feta a mà.

Doncs això és tot, només volíem compartir amb vosaltres la nostra alegria d'estrenar la sala de treball de Somara. Amb tot ben ordenat es treballa molt millor, i sobretot més ràpid.




Comments


bottom of page