top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

El Moyong creix

El projecte Moyong creix de mica en mica. Fins ara l'intercanvi de cartes es portava a terme entre l'alumnat de 6è de l'escola Joan Maragall de Santa Pau i els infants d'Aldeas SOS de Guinea Equatorial, amb la col·laboració de l'associació local Sonrisa Guineana.

La consolidació del projecte Kilingbaya ens ha permès poder treballar amb una altra localització educativa internacional: la localitat de Sifoe, amb el grup de nenes amb qui treballem juntament amb Daughters of Gambia. En aquest cas l'intercanvi de cartes es farà amb l'alumnat de 5è de l'escola Cor de Maria d'Olot, amb l'objectiu d'aprendre la llengua anglesa a través d'un projecte motivador, a més de conèixer altres cultures i tradicions, fer noves amigues i intercanviar gustos i vivències.Així doncs, el projecte Moyong ja es treballa en dues línies: intercanvi de cartes en castellà entre Santa Pau i Guinea Equatorial, i ara estrenem un nou intercanvi en anglès entre Olot i Sifoe.

L'alumnat del Cor de Maria va fer el primer pas, i va escriure les cartes de presentació per donar-se a conèixer entre les noies de Sifoe. Quan les noies de Sifoe les van rebre, les van llegir amb gran interès, compartint les experiències que explicaven els joves olotins amb tota la seva família.Com cada final de mes, vam compartir un berenar conjunt i vam celebrar aquestes noves amistats. Ara és el seu torn: elles ja estan escrivint la resposta que en breus arribarà al Cor de Maria, amb presentacions, anècdotes, dibuixos i moltes preguntes!

El projecte Moyong avança amb il·lusió: compartim cultures, coneixem persones i aprenem de totes.

Amb col·laboració amb l'Ajuntament d'Olot.

Comments


bottom of page