top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Comença el curs, comença el Moyong


Comença el nou curs, i també comença el Moyong! Després de l’exitós resultat i rebuda que va tenir el curs passat, aquest any el Moyong es torna a realitzar a l’escola Joan Maragall de Santa Pau.


Aquest any hi participen dotze alumnes de 6è de primària de l’escola santapauenca, i dotze infants de Aldeas Infantiles SOS de Bata, Guinea Equatorial. La millora d’enguany ha sigut aconseguir la mateixa participació per part de les dues localitats, ja que l’any passat hi havia menys alumnes de Guinea i això significava que cada un havia d’escriure a dos infants de Santa Pau en la mateixa carta. Gràcies a la col·laboració amb l’associació Sonrisa Guineana de Bata, hem aconseguit igualar l’alumnat i això permetrà que la connexió sigui molt millor i més personal.


El projecte ha començat amb els vídeos de presentació de tots els infants i després s'han fet les parelles. Les primeres cartes s'han enviat des de Guinea i ja han arribat les respostes de Santa Pau. Els nens i nenes estan molt il·lusionats i motivats. En aquestes primeres cartes es presenten, s'expliquen els seus gustos i aficions i es fan moltíssimes preguntes. Sobretot ens agrada veure com l’alumnat que van participar l'any passat pregunta per les seves anteriors parelles que aquest any ja no participen; realment es va crear un vincle molt bonic.


Tant els profesors com els infants estan molt contents. És una manera molt bonica i amena de treballar la llengua castellana, aprenent altres cultures i obrint horitzons.


Aquí podeu veure un recull petit de l’intercanvi de vídeos de presentació que es van fer entre les dues escoles:



bottom of page