top of page
  • Foto del escritorSomara Associació

Material escolar pels infants del Kilingbaya

Actualizado: 24 feb 2021

La situació de pandèmia mundial provocada per la Covid-19 va obligar a aturar gran part de les activitats lúdiques i esportives extraescolars que conformaven una de les vessants del projecte Kilingbaya de Sifoe (Gàmbia), on l’objectiu principal és donar suport als infants i adolescents dels col·lectius més vulnerables a través de l’esport, el lleure i l’educació en valors.


Tot i això, des de Somara hem treballat per adaptar-nos a les circumstàncies i lluitar perquè el projecte no s’aturés del tot, de manera que vam seguir enviant material educatiu, tant teòric com pràctic, a l'Albino, el coordinador local del projecte, per tal que el fes arribar a tots els infants del Kilingbaya i les seves famílies. Gràcies a l'esforç de l'Albino i dels i les cooperants que havien de viatjar a Sifoe aquest estiu, els infants van poder fer les activitats del Summer Camp des de casa.


A més a més, per tal de suavitzar les conseqüències que ha tingut la Covid-19 a la comunitat, des de Somara hem volgut que els 58 infants que participen en el projecte Kilingbaya puguessin ser escolaritzats i assistir al centre educatiu continuadament, és per això que hem decidit comprar-los el material que exigia l’escola o l’institut per poder assistir a classe: uniforme, motxilla, llibretes, bolígrafs, llapis i sabates. Aquest 6 de desembre tots els infants del projecte han rebut tot aquest material escolar, i les respostes que ens han enviat són d’un agraïment immens i molta gratitud.Actualment, les activitats extraescolars s’han pogut reprendre i el projecte Kilingbaya segueix endavant. Volem donar les gràcies a la gran feinada que ha fet i segueix fent l’Albino des de Sifoe, així com la implicació de tots els voluntaris i voluntàries del Summer Camp que van fer possible que el projecte Kilingbaya seguís dempeus. Perquè l’esport és salut, i ara més que mai, la salut física i mental són el més important!Amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot i l'Ajuntament de Les Preses.

Comments


bottom of page